Aanbestedingen Afdrukken

Uw bedrijf kan van plan zijn, of verplicht zijn, beveiligingsproducten en beveiligingsdiensten aan te besteden. Om een aanbesteding makkelijk te laten verlopen kan Raaijmakers Risk Management u bijstaan en volgt dan de volgende aanpak;

 

√ Met de opdrachtgever inventariseert Raaijmakers Risk Management welke producten of diensten u wilt aanbesteden en welke aanbestedingsvorm daarbij gekozen wordt.

√ Op basis van de inventarisatie stelt Raaijmakers Risk Management een Programma van Eisen op. Dit Programma van Eisen bevat behalve de (technische) eisen zeker ook de eisen die gesteld worden aan de leverancier of dienstverlener en diens organisatie. Zo stelt Raaijmakers Risk Management voor het leveren van beveiligingsdiensten ook competentieprofielen op waaraan de beveiligingsmedewerkers moeten voldoen.

√ Raaijmakers Risk Management stelt beoordelingscriteria op en neemt deze door met de opdrachtgever. Waar nodig stelt Raaijmakers Risk Management de beoordelingscriteria bij, waarna met de opdrachtgever deze criteria vastgesteld worden.

√ Op basis van het Programma van Eisen kunnen installateurs of dienstverleners hun offerte uitbrengen. Raaijmakers Risk Management beoordeelt deze offertes op basis van de vastgestelde beoordelingscriteria en adviseert de opdrachtgever in het maken van een keuze.

√ De opdrachtgever maakt zijn keuze bekend, waarna de aanbesteding aan de geselecteerde leverancier gegund wordt.

√ Eventueel kan Raaijmakers Risk Management u verder bijstaan in het implementeren van de producten of diensten.

 

 

Raaijmakers Risk Management heeft geen bindingen met leveranciers van producten, beveiligingsbedrijven of installatiebedrijven. Hierdoor is het mogelijk om onpartijdig te blijven in de keuze van (beveiligings)oplossingen en kritisch te blijven op het gebied van prijs, kwaliteit en wijze van uitvoering.