Coaching Afdrukken

Soms blijkt dat beveiligingsmedewerkers onvoldoende gekwalificeerd zijn om hun taak naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren. De redenen hiervoor kunnen divers zijn; Van het onvoldoende volgen van maatschappelijke of beveiligingstechnische ontwikkelingen tot het hebben van bedrijfsblindheid, waarbij risico’s onvoldoende onderkend worden.

In dergelijke gevallen is het raadzaam om gedurende enige tijd een coach naast deze beveiligingsmedewerkers te zetten, zodat verschillen van inzichten besproken kunnen worden, teaching & learning ‘on the job’ gedaan kan worden, opleidingsplannen opgesteld kunnen worden, gespard kan worden met een ‘veteraan’ en in ieder geval een frisse blik op de werkzaamheden geworpen wordt.

Tijdens deze coaching trajecten laat Raaijmakers Risk Management uw beveiligingsmedewerkers volledig in hun waarde en het enige doel is het opwaarderen van hun kwalificaties en competenties. Na het beëindigen van een coaching traject wordt een vervolgafspraak gemaakt om te kunnen beoordelen of de beveiligingsmedewerkers na enige tijd nog steeds voldoen aan gestelde verwachtingen.

Om misverstanden te voorkomen: Raaijmakers Risk Management is geen opleidingsinstituut. Een coaching traject kan bevatten dat een medewerker een opleiding volgt bij een erkend instituut om zijn vakbekwaamheid te bevorderen. Jos Raaijmakers is wel als erkend docent geregistreerd bij CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).