Interim management Afdrukken

Door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof, groei van uw bedrijf, vertrek van uw huidige functionaris of andere oorzaken, kan de behoefte ontstaan aan het tijdelijk inzetten van een security– of riskmanager in uw organisatie. Ook kan het gebeuren dat voor een zodanig beperkt aantal uren behoefte bestaat aan een dergelijke functionaris, dat het voor personen met de juiste kwalificaties en competenties onvoldoende interessant is om een arbeidsrelatie aan te gaan.

 

Raaijmakers Risk Management kan de behoefte aan een (tijdelijke) security– of riskmanager invullen door het leveren van een interim manager. Deze zal zich profileren als ware hij medewerker van uw bedrijf.

 

Tijdens interim-opdrachten voert Raaijmakers Risk Management alle security & risk gerelateerde taken en verantwoordelijkheden uit. Raaijmakers Risk Management optimaliseert uw beveiliging- & riskniveau, voert incidentenanalyses uit en onderzoek eventueel incidenten (Raaijmakers Risk Management is een door de Minister van Justitie toegelaten recherchebureau). Deze werkzaamheden voert Raaijmakers Risk Management ‘on the job’ uit, zo veel mogelijk binnen het overeengekomen aantal uren en de overeengekomen budgetten.

 

Tijdens interim-opdrachten zal Raaijmakers Risk Management aan de opdrachtgever een zogeheten Verklaring Arbeidsrelatie (VAR-verklaring) van de Belastingdienst tonen, zodat de opdrachtgever zich er van kan overtuigen dat hij geen risico’s loopt op naheffingen van bijvoorbeeld loonbelastingen en premies.

 

Voor Raaijmakers Risk Management spreekt het voor zich dat kennisoverdracht een wezenlijk deel is van interim management!