Beheerder Brandmeldinstallatie Afdrukken

Een gecertificeerde brandmeldinstallatie vereist dat uw bedrijf een beheerder brandmeldinstallatie heeft aangesteld om het beheer en de controle en tevens kleine reparaties aan uw brandmeldinstallatie te verrichten.

Het kan zijn dat uw bedrijf niet beschikt over een gekwalificeerde medewerker, doordat er bijvoorbeeld geen animo bestaat bij de medewerkers, het verloop van  medewerkers hoog is of dat het gewoonweg te ver verwijderd is van uw core-business.

Raaijmakers Risk Management is gecertificeerd als Beheerder Brandmeldinstallatie (BMI). In een abonnementvorm kan Raaijmakers Risk Management deze beheerderstaken van u overnemen en er voor zorgen dat de certificering van uw installatie op dit vlak geen gevaar loopt.

In zo'n abonnement worden de maandelijkse en kwartaalcontroles uitgevoerd en er worden met u afspraken gemaakt over de bediening van de brandmeldinstallatie. De controles die uitgevoerd worden, rapporteert Raaijmakers Risk Management in het logboek van de installatie en u ontvangt een rapportage van constateringen.

Tijdens de inspectieronden zal Raaijmakers Risk Management u tevens op de hoogte brengen van geconstateerde inbreuken op het beveiligingsbeleid of falende beveiligingsmaatregelen, voor zover deze waarneembaar zijn tijdens de uitvoering van de beheerderstaken. U kunt op basis van deze bevindingen besluiten om zelf passende stappen te ondernemen of hierover afspraken te maken met Raaijmakers Risk Management.

Voor een vrijblijvende afspraak over het aanbieden van een abonnement kunt u contact opnemen via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.