Historie & Kenmerken Afdrukken

Historie & Kenmerken

Raaijmakers Risk Management is opgericht door Jos Raaijmakers. Jos heeft meer dan 30 jaren ervaring in security risk management en mag zich door zijn opleidingen en werkervaring bedienen van de titels Register Security Expert en Register Risico Manager.Het geografisch werkgebied van Jos kent weinig beperkingen. Behalve in ons eigen land en in de ons omringende landen heeft Jos onder meer projecten op het gebied van consultancy en onderzoek uitgevoerd in Polen, Portugal, Maleisië en de Nederlandse Antillen. Bij zijn adviezen en oplossingen houdt Jos dan ook rekening met de cultuur van het betreffende land.

Jos is voor de oprichting van Raaijmakers Risk Management werkzaam geweest in (management) security risk functies in de volgende branches:

√ Hotelsecurity

√ Particulier beveiligingsbedrijf

√ Bedrijfsrecherche

√ Computer assemblage, logistiek & retail

√ Security consultancy

√ Risk management consultancy

Hoe Raaijmakers Risk Management deze persoonlijke ervaring heeft vertaald naar diensten kunt u verder op deze website lezen. U kunt hiervoor eenvoudig gebruik maken van het keuzemenu aan de linkerzijde van de pagina.

Kenmerken

Raaijmakers Risk Management kenmerkt zich als volgt:

√ Integriteit: Raaijmakers Risk Management heeft integriteit hoog in het vaandel staan. Raaijmakers Risk Management laat zich sturen door eerlijkheid en betrouwbaarheid.

√ Klantgerichtheid: Door de ruime ervaring in hotelsecurity is de basis gelegd voor een continu streven naar klanttevredenheid. De belangen van de klant worden vooropgesteld.

√ Discretie: Raaijmakers Risk Management is discreet: Rapportages en bevindingen worden niet openbaar gemaakt. Dit is ook de achterliggende reden om geen uitgebreide referenties te publiceren.

√ No-nonsense: Zowel verbale als schriftelijke rapportages zijn to the point en duidelijk. Raaijmakers Risk Management vermijdt omslachtigheid.

√ Onafhankelijkheid: Raaijmakers Risk Management heeft geen bindingen met leveranciers van producten, beveiligingsbedrijven of installatiebedrijven. Hierdoor is het mogelijk om onpartijdig te blijven in de keuze van (beveiligings)oplossingen en kritisch te blijven op het gebied van prijs, kwaliteit en wijze van uitvoering.